Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
NOWOŚĆ!
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.
Trattoria Per Tutti logo
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt

Menu

  1. Start
  2. Menu
Trattoria Per Tutti logo
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • PRZYSTAWKI
  • ZUPY
  • SAŁATY
  • DANIA GŁÓWNE
  • MENU DZIECIĘCE
  • PIZZA
  • BURGERY
  • MAKARONY
  • DESERY
  • RISOTTO

Menu

  • PRZYSTAWKI
  • ZUPY
  • SAŁATY
  • DANIA GŁÓWNE
  • MENU DZIECIĘCE
  • PIZZA
  • BURGERY
  • MAKARONY
  • DESERY
  • RISOTTO

PRZYSTAWKI

  • 1. Focaccia

    z mozzarellą, zielonym i czerwonym pesto
  • 2. Bruschetta pomodoro

    grzanki z włoskiego pieczywa z drobno posiekanymi pomidorami, bazylią, pesto i sosem balsamicznym, posypane serem Grana Padano
  • 3. Vitello tonnato

    cienko cięta duszona cielęcina, polana sosem tuńczykowo - kaparowym
  • 4. Gamberi al vino bianco

    duszone krewetki na białym winie z masłem, czosnkiem, chili, podawane z bagietką
  • 5. Tatar di salmone

    tatar z łososia z guacamole i serkiem naturalnym
  • 6. Carpaccio

    cienkie plastry surowej polędwicy wołowej z kaparami, rukolą, serem Grana Padano, polane oliwą i sosem balsamicznym
  • 7. Talerz antipasti (dla 2 os.)

    cienkie plastry szynki Prosciutto Crudo, plastry salami, spianata, ser kozi, gorgonzola, oliwki, suszone pomidory, ser Grana Padano, orzechy włoskie
  • 8. Cozze al Vino bianco

    mule na białym winie, maśle z czosnkiem, peperoncino i natką pietruszki, podawane z bagietką

ZUPY

  • 1. Crema di pomodoro

    krem pomidorowy z serem Grana Padano, zielonym pesto i z grzanką
  • 2. Frutti di mare

    krewetki, mule, ośmiornica, vongole, łosoś, dorsz, podawane z grzanką
  • 3. Bordo con ravioli con ripieno di anatra

    rosół z pierożkami nadziewanymi gęsiną
  • 4. Zuppa per cena

    zupa dnia

SAŁATY

  • 1. Insalata Cesare

    sałatka cezar z kurczakiem, awokado, pieczonym boczkiem, jajkiem, posypana serem Grana Padano w sosie cezar, podana z grzanką
  • 2. Insalate di formaggio di capra

    sałatka z kozim serem, karmelizowaną gruszką, borówkami, winogronem w sosie malinowo - balsamicznym, podana z grzanką
  • 3. Insalata di salmone

    sałatka z grillowanym łososiem, pomidorkami cherry, czerwoną cebulą, pieczoną papryką w sosie winegret, podana z grzanką
  • 4. Insalate verdi

    mix zielonych sałat, pomidorki cherry, czerwona papryka, świeży ogórek, oliwa extra virgin

DANIA GŁÓWNE

  • 1. Petto do pollo

    pierś z kurczaka kukurydzianego z kostką, puree ziemniaczane, karmelizowane marchewki, sos pomarańczowy
  • 2. Salmone in salsa d’arancia

    pieczony łosoś w sosie pomarańczowym, z puree ziemniaczano - truflowym, z zielonymi sałatami
  • 3. Saltimbocca alla Romana

    eskalopki z polędwicy cielęcej z szynką parmeńską i szałwią w kremowym sosie winno - maślanym, puree ziemniaczano - truflowe
  • 4. Filetto al pepe verde

    stek z polędwicy wołowej w kremowym sosie z zielonego pieprzu, podawany z frytkami stekowymi i warzywa grillowane
  • 5. Filetto di maiale al porcini

    polędwiczki wieprzowe w kremowym sosie borowikowym, puree ziemniaczanym i mix sałat
  • 6. Bistecca di calamari

    stek z kalmara, podawany z ziemniakami opiekanymi i warzywami z grilla

MENU DZIECIĘCE

  • 1. Petto di pollo

    chrupiące paluszki z kurczaka z frytkami, ketchup
  • 2. Pizza margherita

    sos pomidorowy, mozzarella
  • 3. Spaghetti bolognese

    spaghetti w sosie pomidorowym z mięsem mielonym
  • 4. Gnocchi ziemniaczane na maśle z parmezanem

PIZZA

  • 1. Margheritta

    sos pomidorowy, mozzarella, bazylia
  • 2. Capriciosa

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka, pieczarki
  • 3. Quatro Formaggi

    sos pomidorowy, mozzarella, gorgonzola, camembert, ser kozi
  • 4. Spagna

    sos pomidorowy, mozzarella, hiszpańskie chorizo , oregano
  • 5. Vegetariana

    sos pomidorowy, mozzarella, ser kozi , pieczona papryka, karmelizowana cebula
  • 6. Prosciutto e rucola

    sos pomidorowy, mozzarella, parmezan, szynka parmeńska, rukola, pomidorki cherry
  • 7. Frutta

    sos pomidorowy, mozzarella, gorgonzola, karmelizowana gruszka, orzechy włoskie, miód
  • 8. Salciccia picante

    sos pomidorowy, mozzarella, nduja (włoska pikantna kiełbasa)
  • 9. Pancetta

    sos pomidorowy, mozzarella, pancetta, szpinak, suszone pomidory, czosnek
  • 10. Tonno

    sos pomidorowy, mozzarella, tuńczyk, czerwona cebula
  • 11. Diavola

    sos pomidorowy, mozzarella, salami piccante, karmelizowana cebula
  • 12. Frutti do mare

    sos pomidorowy, mozzarella, krewetki, kalmary, mule, ośmiornica
  • 13. Peperoni

    sos pomidorowy, mozzarella, grana padano, kiełbasa pepperoni, oregano
  • 14. Calzona

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka cotto, pieczarki

BURGERY

  • 1. Hamburger wołowy

    frytki, ketchup
  • 2. Cheeseburger

    frytki, ketchup
  • 3. Hamburger z kozim serem i karmelizowaną cebulką

    frytki, ketchup
  • 4. Vegeburger z serem halloumi i ananasem

    frytki, ketchup
  • 5. Spinata, jalapeno, wołowina

    frytki, ketchup

MAKARONY

  • 1. Aglio olio

    czosnek, oliwa, natka pietruszki, chilli, ser Grano Padano
  • 2. Pesto rosso

    pesto z suszonych pomidorów, czosnek, ser Grano Padano, bazylia
  • 3. Quattro formaggi

    wino, ser kozi, gorgonzola, camembert, parmezan, śmietanka
  • 4. Pesto z bazylii

    orzeszków pinii i parmezanu lub pesto z suszonych pomidorów
  • 5. Kurczak na śmietanie

    borowiki, biała cebula, suszone pomidory, wino
  • 6. Carbonara

    żółtko, parmezan, smażony boczek, sól, pieprz
  • 7. Pasta z krewetkami

    i pomidorkami cherry w sosie winno-maślanym, chilli
  • 8. Ravioli z gęsią

    podawane z żurawiną migdałami, orzechami włoskimi oraz masłem szałwiowym
  • 9. Gnocchi truflowe

    w sosie śmietanowo – truflowym
  • 10. Gnocchi barbabietola

    kluseczki ziemniaczano-burakowe, nadziewane serem mascarpone i orzechami włoskimi w sosie maślanym z szałwią
  • Pasta Bolognese

DESERY

  • Tiramisu

  • Panna cotta

  • Cannolo: krucha sycylijska rurka, nadziewana ricottą z pistacjami

  • Szarlotka na ciepło z lodami

  • Beza lodowa z goracymi wiśniami

RISOTTO

  • 1. Risotto al porcini

    risotto z borowikami, cebulką, parmezanem, natką pietruszki i serem burrata
  • 2. Risotto ai frutti di mare

    risotto z krewetkami, mulami, kalmarami z czosnkiem i natką pietruszki
Trattoria Per Tutti logo
Aleja Krakowska 129, 02-180 Warszawa
Telefon: 571 579 180
Mapa dojazdu

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Pobierz z Google Play

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko / Laktoza
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Ok

NOWOŚĆ!

Mamy najlepszy w Polsce system zamawiania jedzenia online.

Gotówka, karta lub szybki przelew
Bez logowania i rejestracji
20 sekund i załatwione!

OK!