Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.
Trattoria Per Tutti logo
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt

Menu

  1. Start
  2. Menu
Trattoria Per Tutti logo
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • MENU JESIENNE
  • PRZYSTAWKI
  • ZUPY
  • SAŁATY
  • MENU DZIECIĘCE
  • DANIA GŁÓWNE
  • BURGERY
  • MAKARONY
  • DESERY
  • PIZZA
  • RISOTTO

Menu

  • MENU JESIENNE
  • PRZYSTAWKI
  • ZUPY
  • SAŁATY
  • MENU DZIECIĘCE
  • DANIA GŁÓWNE
  • BURGERY
  • MAKARONY
  • DESERY
  • PIZZA
  • RISOTTO

MENU JESIENNE

MENU JESIENNE

  • KREM Z DYNII

    Krem z dyni z prażonymi pestkami i chipsem z boczku.
  • Borowiki w śmietanie z cebulką.

    Borowiki w sosie śmietanowym z cebulą i natka pietruszki.
  • Tortellacci Nadziewane Borowikami.


    Tortellacci nadziewane borowikami i serem ricottą w kremowym sosie śmietanowym.
  • Sałatka z dynią.

    Mix sałat , pieczona dynia, gorgonzola, pieczona papryka, pomidorki cherry, z sosem pomarańczowo-miodowym.
  • Pizza z borowikami

    Pizza bianca z borowikami, cebulką i szynką parmeńską.
  • Stek z rostbefu w kremowym sosie borowikowym.

    Stek z rostbefu w kremowym sosie borowikowym z gnocchi dyniowym i sałatka.
Powrót do nawigacji po grupach dań

PRZYSTAWKI

PRZYSTAWKI

  • BRUSCHETTA DI CAPRA new

    GRZANKI Z WŁOSKIEGO PIECZYWA Z KOZIM SEREM, KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ, ORZECHAMI WŁOSKIMI I SOSEM BALSAMICZNYM (4 szt.)
  • CARPACCIO Z ŁOSOSIA. NEW

    CIENKIE PLASTRY SUROWEGO ŁOSOSIA SKROPIONE OLIWA CYTRYNOWA, Z RUKOLĄ I CZERWONYM PIEPRZEM.
  • Frutti di mare marinati. new.

    Marynowane owoce morza ( mule, krewetki, macki ośmiornicy kalmary) w oliwie czosnkowo cytrynowej, z grzankami.
  • 1. Focaccia

    z mozzarellą, zielonym i czerwonym pesto
  • 2. Bruschetta pomodoro

    grzanki z włoskiego pieczywa z drobno posiekanymi pomidorami, bazylią, pesto i sosem balsamicznym, posypane serem Grana Padano
  • 3. Vitello tonnato

    cienko cięta duszona cielęcina, polana sosem tuńczykowo - kaparowym
  • 4. Gamberi al vino bianco

    duszone krewetki na białym winie z masłem, czosnkiem, chili, podawane z bagietką
  • 5. Tatar di salmone

    tatar z łososia z guacamole i serkiem naturalnym
  • 6. Carpaccio wołowe

    cienkie plastry surowej polędwicy wołowej z kaparami, rukolą, serem Grana Padano, polane oliwą i sosem balsamicznym
  • 8. Cozze al Vino bianco

    mule na białym winie, maśle z czosnkiem, peperoncino i natką pietruszki, podawane z bagietką
Powrót do nawigacji po grupach dań

ZUPY

ZUPY

  • 1. Crema di pomodoro

    krem pomidorowy z serem Grana Padano, zielonym pesto i z grzanką
  • 2. Frutti di mare

    krewetki, mule, ośmiornica, vongole, łosoś, dorsz, podawane z grzanką
  • 3. Bordo con ravioli con ripieno di anatra

    rosół z pierożkami nadziewanymi gęsiną
Powrót do nawigacji po grupach dań

SAŁATY

SAŁATY

  • INSALATE DI MANZO

    SAŁATKA Z GRILLOWANYM ROSTBEFEM, POMIDORKAMI CHERRY, GRILLOWANĄ PAPRYKĄ, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM W SOSIE BALSAMICZNYM, PODANA
    Z GRZANKIAMI
  • BURRATA POMODORO

    SER BURRATA, POMIDORY, OLIWA, BAZYLIOWE PESTO, PODANAE
    Z GRZANKAMI
  • 1. Insalata Cesare

    sałatka cezar z kurczakiem, awokado, pieczonym boczkiem, jajkiem, posypana serem Grana Padano w sosie cezar, podana z grzanką
  • 2. Insalate di formaggio di capra

    sałatka z kozim serem, karmelizowaną gruszką, borówkami, winogronem w sosie malinowo - balsamicznym, podana z grzanką
  • 3. Insalata di salmone

    sałatka z grillowanym łososiem, pomidorkami cherry, czerwoną cebulą, pieczoną papryką w sosie winegret, podana z grzanką
  • 4. Insalate verdi

    mix zielonych sałat, pomidorki cherry, czerwona papryka, świeży ogórek, oliwa extra virgin
Powrót do nawigacji po grupach dań

MENU DZIECIĘCE

MENU DZIECIĘCE

  • 1. Petto di pollo

    chrupiące paluszki z kurczaka z frytkami, ketchup
  • 2. Pizza margherita

    sos pomidorowy, mozzarella
  • 3. Spaghetti bolognese

    spaghetti w sosie pomidorowym z mięsem mielonym
  • 4. Gnocchi ziemniaczane na maśle z parmezanem

Powrót do nawigacji po grupach dań

DANIA GŁÓWNE

DANIA GŁÓWNE

  • PIERŚ Z KACZKI SOUS VIDE. NEW

    PIERŚ W SOSIE CYTRUSOWO-KORZENNYM Z GNOCCHAMI ZIEMNIACZANYMI I SAŁATKĄ
  • DORADA Z PIECA

    DORADA PIECZONA W CAŁOŚCI, ZIEMNIAKI OPIEKANE, LIŚCIE SZPINAKU BABY NA MAŚLE Z CZOSNKIEM
  • 1. Petto do pollo

    pierś z kurczaka kukurydzianego z kostką, puree ziemniaczane, karmelizowane marchewki, sos pomarańczowy
  • 2. Salmone in salsa d’arancia

    pieczony łosoś w sosie pomarańczowym, z puree ziemniaczano - truflowym, z zielonymi sałatami
  • 3. Saltimbocca alla Romana

    eskalopki z polędwicy cielęcej z szynką parmeńską i szałwią w kremowym sosie winno - maślanym, puree ziemniaczano - truflowe
  • 4. Filetto al pepe verde

    stek z polędwicy wołowej w kremowym sosie z zielonego pieprzu, podawany z frytkami stekowymi i warzywa grillowane
  • 5. Filetto di maiale al porcini

    polędwiczki wieprzowe w kremowym sosie borowikowym, puree ziemniaczanym i mix sałat
  • 6. Bistecca di calamari

    stek z kalmara, podawany z ziemniakami opiekanymi i warzywami z grilla
Powrót do nawigacji po grupach dań

BURGERY

BURGERY

  • 1. Hamburger wołowy

    frytki, ketchup
  • 2. Cheeseburger

    frytki, ketchup
  • 3. Hamburger z kozim serem i karmelizowaną cebulką

    frytki, ketchup
  • 4. Vegeburger NEW

    GRILLOWANYM KALMAREM, SAŁATA POMIDOR sos spicy mayo FRYTKI, KETCHUP - frytki, ketchup
  • 5. Spinata, jalapeno, wołowina

    frytki, ketchup
Powrót do nawigacji po grupach dań

MAKARONY

MAKARONY

  • LASAGNE BOLOGNESE. NEW

    POMIDORY SANMARZANO DOP, RAGU Z WOŁOWINY, PŁATY MAKARONU, PARMEZAN
  • RAVIOLI Z KREWETKAMI. NEW

    CZARNE PIEROŻKI RAVIOLI, NADZIEWANE KREWETKAMI, RICOTTĄ, MASCARPONE, W MAŚLANO - WINNEJ GLAZURZE Z POMIDORKAMI CHERRY.
  • 1. Aglio olio

    czosnek, oliwa, natka pietruszki, chilli, ser Grano Padano
  • 2. Pesto rosso

    pesto z suszonych pomidorów, czosnek, ser Grano Padano, bazylia
  • 3. Quattro formaggi

    wino, ser kozi, gorgonzola, camembert, parmezan, śmietanka
  • 4. Pesto z bazylii

    orzeszków pinii i parmezanu lub pesto z suszonych pomidorów
  • 5. Kurczak na śmietanie

    borowiki, biała cebula, suszone pomidory, wino
  • 6. Carbonara

    żółtko, parmezan, smażony boczek, sól, pieprz
  • 7. Pasta z krewetkami

    i pomidorkami cherry w sosie winno-maślanym, chilli
  • 8. Ravioli z gęsią

    podawane z żurawiną migdałami, orzechami włoskimi oraz masłem szałwiowym
  • 10. Gnocchi barbabietola

    kluseczki ziemniaczano-burakowe, nadziewane serem mascarpone i orzechami włoskimi w sosie maślanym z szałwią
  • Pasta Bolognese

Powrót do nawigacji po grupach dań

DESERY

DESERY

  • Tiramisu

  • Panna cotta

  • Cannolo: krucha sycylijska rurka, nadziewana ricottą z pistacjami

  • Szarlotka na ciepło z lodami

  • Beza lodowa z goracymi wiśniami

  • MALINOWE SAMIFREDO. NEW

    rodzaj lodowego deseru, który łączy cechy lodów i musu
Powrót do nawigacji po grupach dań

PIZZA

PIZZA

  • 1. Margheritta

    sos pomidorowy, mozzarella, bazylia
  • 2. Capriciosa

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka, pieczarki
  • FUNGHI PORCINI

    SOS ŚMIETANOWY, MOZZARELLA, BOROWIKI, SZYNKA PARMEŃSKA,
    PARMEZAN
  • 3. Quatro Formaggi

    sos pomidorowy, mozzarella, gorgonzola, camembert, ser kozi
  • 4. Spagna

    sos pomidorowy, mozzarella, hiszpańskie chorizo , oregano
  • 5. Vegetariana

    sos pomidorowy, mozzarella, ser kozi , pieczona papryka, karmelizowana cebula
  • SPINACI

    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, BLANSZOWANY SZPINAK, CZOSNEK, SUSZONE POMIDORY, PARMEZAN
  • 6. Prosciutto e rucola

    sos pomidorowy, mozzarella, parmezan, szynka parmeńska, rukola, pomidorki cherry
  • 7. Frutta

    sos pomidorowy, mozzarella, gorgonzola, karmelizowana gruszka, orzechy włoskie, miód
  • 8. Salciccia picante

    sos pomidorowy, mozzarella, nduja (włoska pikantna kiełbasa)
  • 9. Pancetta

    sos pomidorowy, mozzarella, pancetta, szpinak, suszone pomidory, czosnek
  • 10. Tonno

    sos pomidorowy, mozzarella, tuńczyk, czerwona cebula
  • 11. Diavola

    sos pomidorowy, mozzarella, salami piccante, karmelizowana cebula
  • 12. Frutti do mare

    sos pomidorowy, mozzarella, krewetki, kalmary, mule, ośmiornica
  • 13. Peperoni

    sos pomidorowy, mozzarella, grana padano, kiełbasa pepperoni, oregano
  • 14. Calzona

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka cotto, pieczarki
Powrót do nawigacji po grupach dań

RISOTTO

RISOTTO

  • 1. Risotto al porcini

    risotto z borowikami, cebulką, parmezanem, natką pietruszki i serem burrata
  • 2. Risotto ai frutti di mare

    risotto z krewetkami, mulami, kalmarami z czosnkiem i natką pietruszki
  • RISOTTO POLLO

    RISOTTO Z MARYNOWANYM KURCZAKIEM, CUKINIĄ I PIETRUSZKĄ.
Powrót do nawigacji po grupach dań
Trattoria Per Tutti logo
Aleja Krakowska 129, 02-180 Warszawa
Telefon: 571 579 180
E-mail: trattoriapertutti12@gmail.com
Mapa dojazdu

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Pobierz z Google Play

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko / Laktoza
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Zyskaj 50 zł w promocji

Zrób zakupy na minimum 55 zł i skorzystaj z opcji płatności BLIK Płacę Później. Zapłacisz do 30 dni bez dodatkowych kosztów (RRSO 0% w przypadku spłaty zobowiązania w terminie 30 dni, szczegóły na www.blik.com/place-pozniej).

Promocja dostępna dla:

  • Użytkowników, którzy posiadają aktywną (zarówno wcześniej jak i w okresie trwania promocji) usługę BLIK Płacę Później.
  • Użytkowników korzystających z aplikacji mobilnej PKO Banku Polskiego S.A., którzy posiadają aktywną (zarówno aktywowaną wcześniej jak i w okresie trwania promocji) usługę BLIK Płacę Później i wyrazili zgodę na przekazanie niezbędnych danych osobowych do Organizatora w aplikacji mobilnej banku.

Promocja dostępna jest tylko dla klientów PKO BP, Millennium Bank, VeloBank i Banki Spółdzielcze SGB. Z promocji można skorzystać jeden raz.

Maksymalnie w ciągu 14 dni od daty zakupu otrzymasz 50 zł w jednej z poniższych form:

  • Twoje saldo do spłaty zostanie pomniejszone o 50 zł. Jeżeli spłacisz zobowiązanie przed otrzymaniem nagrody, kwota zostanie przelana na twój rachunek.
  • Jeżeli korzystasz z aplikacji mobilnej PKO Banku Polskiego S.A. kwota 50 zł zostanie przelana na Twój rachunek bankowy przekazany Organizatorowi przez PKO Bank Polski S.A. (na podstawie udzielonej zgody).

Regulamin promocji


Dostawa, odbiór osobisty i na miejscu

Promocja trwa od 15.12.2025 do 31.12.2025

Zamknij

Ok

NOWOŚĆ!

Mamy najlepszy w Polsce system zamawiania jedzenia online.

Gotówka, karta lub szybki przelew
Bez logowania i rejestracji
20 sekund i załatwione!

OK!